02094, Київ, вул. Колекторна, 3
Пн-Пт: 9.00 - 20.00
Сб, Нд: вихідний

Політика конфіденційності

«yees.shop» інформує Користувачів про Політику конфіденційності та захисту персональних даних, яка застосовується «yees.shop» під час обробки персональних даних Користувачами, що зареєструвалися на цьому Сайті, лендінгсторінці, в мобільному додатку (далі – Веб-сайт) або під час дзвінків чи шляхом відправки повідомлень.

Надаючи «yees.shop» свої персональні дані, Користувачі в чіткій формі надають «yees.shop» або будь-якій із дочірніх компаній «yees.shop» свою згоду на обробку таких даних відповідно до умов Політики конфіденційності та захисту даних і для цілей, встановлених у цій Політиці. Користувачем може бути виключно особа від 18 років. Користувачі можуть реалізовувати всі права, гарантовані Конституцією України, Законом України «Про захист персональних даних» та іншими нормативно-правовими актами в будь-який час.

Користувачі повинні ознайомитися з цією Політикою Конфіденційності та захисту даних до реєстрації на Веб-сайті або перед здійсненням дзвінків до «yees.shop».

Здійснюючи дзвінок, надсилаючи повідомлення або користуючись Веб-сайтом, Користувачі цим заявляють, що вони ознайомилися з Політикою конфіденційності та захисту даних і в чіткій формі погоджуються з нею.

Одразу після завершення процесу реєстрації всі Користувачі отримують доступ до свого профілю, який вони можуть заповнити та/або редагувати так, як вони вважають за потрібне. Інформація та дані, які надають Користувачі, міститимуться в їхньому обліковому записі й можуть бути змінені за допомогою функції «змінити профіль».

Користувачі зобов'язані надавати правдиві та точні дані. Окрім цього, Користувачі несуть відповідальність за будь-які втрати або збитки, які можуть бути завдані «yees.shop» або будь-якій із її дочірніх компаній чи третім сторонам у результаті того, що надана інформація виявиться неправдивою, неточною, застарілою або недійсною.

Дані, що їх збирає «yees.shop», використовуються лише для досягнення мети: управління й надання запитуваних послуг; забезпечення безпеки та відповідного середовища для безпечного надання послуг; інформування Користувачів, відправлення оновлень та маркетингової інформації.

«yees.shop» збирає інформацію безпосередньо від Користувачів, а також інформацію, яка надається в непрямий спосіб.

а). Інформація, яка надається безпосередньо Користувачами:

  • Реєстраційні дані: інформація, яку надають Користувачі: Ім'я та адреса електронної пошти тощо.
  • Інформація профілю Користувача: інформація, яку додають Користувачі для того, щоб мати змогу використовувати послуги «yees.shop», тобто номер мобільного телефону й адресу доставки. Користувачі можуть переглядати та редагувати свої персональні дані, коли забажають. «yees.shop» не зберігає реквізити кредитних карт Користувачів, але такі реквізити передаються ліцензійним операторам електронних платежів, які отримують дані та зберігають їх із метою полегшення процесу здійснення платежу Користувачам і управління такими даними від імені «yees.shop». «yees.shop» за жодних обставин не зберігає такі дані на своїх серверах. Користувачі в будь-який час можуть видаляти реквізити своїх банківських карток, прив'язаних до їхнього облікового запису. Це змусить постачальника послуг видалити таку інформацію. У такому випадку, для оформлення нових замовлень, ці дані потрібно буде ввести знову. Користувачі можуть надати таким постачальникам запит на надання їм їхньої політики конфіденційності в будь-який час.
  • Додаткова інформація, яку Користувачі бажають надати: будь-яка інформація, яку Користувач може надати «yees.shop» для інших цілей. Приклади включають фотографію Користувача або адресу виставлення рахунків для Користувачів, які виявили бажання отримувати квитанції від «yees.shop».
  • Інформація про зв'язок із «yees.shop»: «yees.shop» має доступ до інформації, що її надають Користувачі для вирішення будь-яких питань або скарг щодо використання Веб-сайту «yees.shop», за допомогою Форми для зворотного зв'язку, електронною поштою або телефоном через службу підтримки клієнтів.

«yees.shop» потрібно обробляти ці дані для виконання встановлених договірних зобов'язань. Якщо Користувач не надає дані, запитувані послуги можуть бути недоступні, і «yees.shop» не зможе їх надавати.

б). Інформація, яку безпосередньо надають Користувачі при використанні Веб-сайту:

- Дані, отримані в процесі використання: «yees.shop» збирає дані, які створюються кожного разу, коли Користувачі взаємодіють із Веб-сайтом.

- Дані додатка та пристрою: «yees.shop» зберігає дані на пристрої й у Додатку, що їх використовують Користувачі для доступу до послуг:

  • інформація про комп'ютер або мобільний пристрій Користувача, про спосіб підключення до інтернету, тип браузера, версія операційної системи, тип пристрою;
  • повні URL-адреси історії відвідувань, включно з датою та часом;
  • IP адреса, яку використовує кожен Користувач для підключення до інтернету за допомогою свого комп'ютера або мобільного пристрою;
  • інформація про замовлення, зроблені кожним Користувачем, а також зворотний зв'язок та/або коментарі кожного Користувача щодо замовлення;
  • історія відвідування сайтів браузера та вподобання.

- Дані щодо того, звідки користувач заходить на Веб-сайт «yees.shop»: якщо Користувач заходить на Веб-сайт із зовнішнього джерела, «yees.shop» збирає дані про таке джерело.

- Дані, отримані в результаті управління інцидентами: якщо Користувач звертається за допомогою Форми для зворотного зв'язку або за номером телефону, «yees.shop» збирає повідомлення, отримані у форматі, який використовує Користувач, і може збирати та зберігати їх для того, щоб управляти наявними або майбутніми інцидентами.

- Дані, отримані з файлів «cookie»: «yees.shop» використовує свої власні файли cookie та файли cookie третьої сторони, щоб полегшити Користувачам переглядати сторінки веб-сайту, а також для цілей статистики.

- Дані, отримані від третіх сторін: «yees.shop» може збирати персональні дані або інформацію від третіх сторін лише у випадках, коли Користувач надав дозвіл таким третім сторонам розголошувати таку інформацію. Користувач може контролювати інформацію, що її надає третя сторона, відповідно до політики конфіденційності такої третьої сторони.

- Дані геолокації: «yees.shop» збиратиме дані щодо їхнього місця перебування, включно з географічним місцем перебування їхнього комп'ютера або мобільного пристрою в режимі реального часу.